Benbow House

Internal reconfiguration and full refurbishment of a Bankside apartment

d u s t was appointed to reconfigure and redesign a compartmentalised two-bed apartment into a contemporary open-plan space that would make most of the iconic riverside view of St Paul’s Cathedral.

The clients’ brief was for a light and airy apartment that maximised the available space. Our team approached the task with careful planning and bespoke built-in joinery design, engaging a practical modern aesthetic throughout. The newly combined kitchen, dining and living spaces seamlessly connect the flat’s interior with the outside terrace overlooking the Thames; integrated flexibility features include a movable wall partition that can be discreetly tucked away to combine two bedrooms into a large master suite when needed. Careful detailing and use of materials complete the apartment’s transformation into a thoughtful, contemporary home.

type: residential
date: october 2018
client: private
status: completed
images: Crispy Dog Productions
team: Anton Medyna
Olivia Chester
Sam Aldridge

related projects & news