Ladbroke Grove

Full residential refurbishment, rear and basement extension

This project on Ladbroke Grove is an example of how full refurbishment and a series of smart, contemporary extensions can add tremendous value to a London property. d u s t worked closely with our clients and the Royal Borough of Kensington to ensure planning permission was granted for a rear and basement extension – a significant hurdle in such a dense area of the city. The newly excavated basement extends under a large portion of the back garden, adding 110sqm of living space now lit by a dramatic, double-height void. The rear conservatory features frameless glass walls and creates a modern, light-filled connection between inside and outside.

type: residential
date: sept 2014
client: private
status: completed
images: Ian Harding Photography
team: Richard Sharp
Anthony Ambrose

related projects & news