Larkhall Rise

Ground floor and loft extension including internal reconfiguration

The d u s t team was brought onboard to extend and refurbish a run-down Victorian house in Clapham for a young family in need of more space. We worked closely with the client to ensure all their family requirements were met. The ground floor and loft were extended to create ample space for the family’s active home life, with newly refurbished interiors throughout. Stand out design details in the new kitchen included the worktop adjoining the frameless rear glass window, making it appear as if it is outside and the meticulous brick detailing around this window, which adds to the overall precision of the design.

type: residential
date: march 2018
client: private
status: completed
team: Richard Sharp
Chris Bishop

related projects & news